Sakagen kukkasakset

59,00 

Description

Toimitus Toimitamme sakset kirjepostina.

Sakagen on japanilainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1903. Kansainvälisesti arvostetut kukkasakset valmistetaan perinteisellä tekniikalla käyttäen uusimpia laitteita. Sakset ovat terävät ja leikkaavat hyvin ilman imupinnan kasaan painumista. Leikatessa puristusvoiman tarve on vähäisempi kuin sekatööreillä. Terää voi tarvittaessa käyttää veitsenä. Rautalangan katkaisuun terät eivät kuitenkaan sovellu. Sakset ovat käyttäjäystävälliset ja ne säästävät käsiä. Kukkiensidontatyö nopeutuu ja sujuvoituu. Saksien paino 160 g, pituus 170 mm.

Kukkasaksien mustat terät ovat kestävämpiä ja terävämpiä kuin valkoiset terät. Musta fluoridipinnoitemateriaali sisältää hiiltä, joten pinnoite on vahvempaa kuin valkoinen fluoridi. Musta pinnoite kuluu vähemmän todennäköisesti kuin valkoinen. Myöskin kitkakerroin on matalampi kuin valkoisen fluoridin, mikä auttaa leikkaamaan varret siistimmin ja sujuvammin. Kukkasaksia on myynnissä 9 kpl.n värilajitelma lisäksi pinkkeja ja tummanvihreitä oksasaksia.

Ammattilaiskäyttöön: Florannassa saksia on käytetty jo vuodesta 2016 alkaen ammattikäytössä. Vuonna 2021 aloitimme saksien maahantuonnin ensimmäisenä Pohjoismaissa. Meillä on tuotteiden edustus ja maahantuonti Suomessa.

 

Saksien hoito:

Ehdotamme WD-40 -voiteluöljyn käyttämistä tarvittaessa ruosteen poistoon. Se myös auttaa suojaamaan ruosteelta ja korroosiolta.

Neuvomme puhdistamaan sakset päivittäin. Pyyhi käytön jälkeen terät puhtaaksi, kuivaa ja öljyä ne käyttäen WD-40-öljyä tai jotakin muuta öljyä.

Päivittäinen hoito on olennaista, jotta terät pysyvät puhtaina ja terävinä. Säilytä sakset aina kuivissa sisätiloissa (ei ulkona tai ulkovarastossa).

Additional information

Weight 0,160 kg
Dimensions N/A
Väri

Tumman vihreä F-170, Pinkki F-170, Laventeli F-170, Violetti F-170, Keltainen F-170, Punavioletti F-170, Oranssi F-170, Punainen F-170, Valkoinen F-170, Oksasakset pinkki, Oksasakset tummanvihreä